Hotelul Intelier Rosella, renovat ultima data in 2023, are un total de 118 camere si se afla la aproximativ 500 de metri de plaja cu nisip si de promenada de la malul marii. in zona din apropiere se afla baruri, restaurante si magazine iar centrul vechi se afla la 800 de metri. Hotelul are receptie 24h, lobby bar, Wi-Fi, parcare, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri, piscina pentru copii, camera bagaje, restaurant bufet cu terasa, 2 baruri, cafenea, barul la piscina, sala fitness, miniclub.  
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.intelier.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 WIZZ JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 WIZZ JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre INTELIER ROSELLA, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate