Sejur Maldive - InterContinental Maldives Maamunagau Resort, cu plecare din Bucuresti

Situat in atolul Raa, InterContinental Maldives Maamunagau Resort oferă vile și reședințe private pe plajă, deasupra apei și in lagună. Fiecare vilă are un decor interior specific insulei Maldive și beneficiază de facilitățile complexului, precum centrul Spa Avi, care are ca scop reincărcarea sufletului prin trezirea simțurilor. Un pavilion de yoga oferă pregătire personalizată.

Există 5 restaurante care să urmeze imaginațiile curioase și experimentale ale bucătariilor pasionați și să le permită papilelor gustative să inceapă intr-o călătorie culinară. De la tapasuri mediteraneene, pe langă vedere de 360 de grade la The Lighthouse, pană la mese cu produse marine inspirate din Asia de Sud la The Fish Market și o fuziune de arome transversale continentale la Café Umi, așteptați ingrediente organice, locale și durabile in ambianțe gestionate cu atenție. Pentru cocktail-uri realizate creativ, cedați romantismului la The Sunset Bar sau reconectați-vă in The Retreat, o enclavă doar pentru adulți, cu vedere la laguna de un albastru profund. Pentru o notă superioară de personalizare, Dining by Design iși vede oaspeții stimulandu-și simțurile intr-o croazieră la apusul soarelui, bucurandu-se de un picnic gourmet sau creand amintiri pe viață cu o noapte de film sub stele.

Beneficiile Club InterContinental oferite oaspeților includ ceai după-amiaza, aperitiv seara, la barul de la piscină, si băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei, la The Retreat si la barul de la piscină.

Marine Discovery Center oferă proiecție de filme educaționale și colaborare cu fundația Manta Trust. Oaspeții se pot imbarca intr-o expediție de snorkeling sau chiar pot face diferența adoptand o pisică de mare.

Atolul Baa este la 31 km de InterContinental Maldive Maamunagau Resort.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre InterContinental Maldives Maamunagau Resort, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate