Phuket & Krabi - InterContinental Phuket Resort, cu plecare din Bucuresti

Situat in Kamala Beach, la 2,7 km de plaja Pineapple, InterContinental Phuket Resort, an IHG Hotel oferă cazare cu diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Facilitățile disponibile includ WiFi gratuit in intregul complex, room-service și un club pentru copii. Complexul are piscină in aer liber, centru de fitness, recepție cu program nonstop și programe de divertisment in timpul serii.

Toate camerele complexului au dulap și TV. Camerele de la Hotelul InterContinental Phuket Resort au aer condiționat și birou.

Hotelul oferă mic dejun continental.

InterContinental Phuket Resort, an IHG Hotel, de 5 stele, are o cadă cu hidromasaj și loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis la complex, iar zona este cunoscută printre amatorii de drumetii.

De asemenea, InterContinental Phuket Resort, an IHG Hotel are un bancomat și un centru de afaceri, iar oaspeții au la dispoziție ziare, fax și fotocopiator.

Phuket FantaSea se află la 1,1 km de InterContinental Phuket Resort, an IHG Hotel, iar stația de poliție Kamala este la 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Phuket, situat la 16 km de complex. Serviciu de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre InterContinental Phuket Resort, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate